VISITA TURÍSTICA EN ANGLÈS

VISITA TURÍSTICA DELS ALUMNES D’IDIOMES AL PERE MATA DE REUS

Els alumnes que cursen idiomes amb DS Consulting van participar la setmana passada d’una visita guiada al Pavelló dels Distingits de l’Institut Pere Mata de Reus, un més edificis més emblemàtics del Modernisme a la ciutat.

A la sortida hi van participar la vuitantena d’alumnes que estudien anglès, francès i alemany amb els nostres professors nadius. Ells van ser qui van dirigir la visita guiada, a cada grup d’alumnes en l’idioma que estudien, per les instal·lacions del Pere Mata.

L’experiència va servir per posar en pràctica els coneixements que han après en les classes d’idiomes. També per aprendre vocabulari més especialitzat i una correcta pronunciació, a través d’una classe pràctica que simulava una situació amb la qual els alumnes es podrien trobar com a turistes.

Cursos d’idiomes

L’activitat s’emmarcava en els cursos d’idiomes que imparteix DS Consulting, els quals estan molts enfocats a l’aprenentatge d’idiomes d’una manera molt pràctica i útil. Actualment està oberta la inscripció del curs ‘Treballa i estudia a l’estranger’ en anglès, francès i alemanys, destinats a adults. En aquests cursos, que es plantegen en grups reduïts per a la seva optimització, es treballa el vocabulari i la gramàtica enfocats a món laboral, així com la pronunciació. Els alumnes també aprenen a elaborar un currículum i cartes de presentació, així com a superar entrevistes de feina, tot en l’idioma que estan estudiant. Tots els cursos estan impartits per professors nadius.

Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb DS Consulting a través de l’adreça electrònica international@domspain.eu, directament a les oficines del carrer Jesús, 22, de Reus de 17 a 20 hores, o al telèfon 877 014 736 en el mateix horari.

 cursos idiomes reus curs anglès reus curs alemany reus curs francès reusVISITA TURÍSTICA EN ANGLÈS