6852-685176_original

S’inicia el termini per sol·licitar plaça a CREA

Acadèmies d’estiu CREA per a emprenedors

CREA és una xarxa europea d’acadèmies d’estiu

logoCrea_2

Destinataris:

Estudiants de diversos perfils amb un interès real per emprendre

Data Límit: 19 de juny

CREA és una xarxa europea d’acadèmies d’estiu que té com a objectiu enfortir l’emprenedoria en sectors innovadors mitjançant l’ús de les TIC i la creativitat com a elements fonamentals. CREA cerca a estudiants de diversos perfils amb un interès real per emprendre que vulguin participar en una formació multidisciplinària, estant en contacte amb estudiants, professionals i professors de tot el món.

Aquest any els participants poden triar entre 7 acadèmies d’estiu diferents, distribuïdes entre Itàlia, Alemanya, Eslovènia, Regne Unit, Països Baixos, Estònia i Grècia. Cadascuna té un àrea específica d’especialització i pot realitzar-se la sol·licitud de manera individual (tenint o no una idea empresarial) o amb un equip ja existent.

Començant per les idees, la fi és proporcionar ajuda en el desenvolupament de tots els aspectes vinculats amb un projecte real de emprendimiento, que es presentarà davant d’un tribunal. Els millors equips competiran en un concurs internacional d’empreses, que tindrà lloc durant un gran esdeveniment a Europa a la tardor d’aquest any.

Tant la sol·licitud com la participació en l’acadèmia d’estiu són gratuïtes, i el període per realitzar les sol·licituds acaba el 19 de juny (excepte para la de Regne Unit, que és el 31 de maig).

CREA proporcionarà entrenament, tutorización i mentorización des del moment en el qual es té la idea, passant per la identificació de les oportunitats de mercat, la conceptualització, planificació i finalment el començament d’una nova empresa. Al final de cada acadèmia d’estiu, un tribunal qualificat seleccionarà les millors idees. Els equips dels projectes seleccionats tindran l’oportunitat de presentar els seus projectes davant possibles inversors.

Durant la seva primera edició, a l’estiu de 2015, l’acadèmia d’estiu CREA va arribar a més de 300.000 persones, i va tenir 318 inscripcions vàlides, entre les quals es van seleccionar a 134 participants, dividits en 71 idees de negoci i distribuïts en 6 acadèmies d’estiu de tota Europa. Han evolucionat un total de 32 idees de negoci i les 11 millors van ser presentades en el concurs CREA d’idees empresarials TIC en l’esdeveniment de la Comissió Europea sobre TIC que va tenir lloc a Lisboa l’any passat. Els equips guanyadors van tenir l’oportunitat de ser duts a terme en un dels vivers d’empreses inscrits a la xarxa CREA.

https://www.f6s.com/crea/