Qui som?

Coneix la nostra empresa: la nostra filosofia, amb qui treballem, els nostres projectes…

DSConsulting és una organització empresarial dedicada, bàsicament, a educació d’adults, especialitzada en el desenvolupament de programes nacionals i internacionals, sobretot, dins del marc de la Unió Europea i països limítrofes.

Amb seu central  a Reus (Catalunya), tenim delegacions permanents a Brussel·les (Bèlgica), Washington DC (EUA), Moscou (Rússia), Astana (Kazakhstan) i Kiev (Ucraïna).

Els destinataris de les nostres activitats són joves, persones amb discapacitat, immigrants i, en general, adults en formació. Oferim també suport a Associacions, ONGs i empreses privades per al desenvolupament de programes internacionals, cerca de socis d’altres països i sol·licitud de subvencions.

Tenim un departament de traducció i interpretació en la majoria de llengües del món, oferint també serveis d’intermediació cultural en la gestió de negocis d’empreses del nostre país que volen establir relacions comercials amb altres països.

Quant a formació, estem especialitzats en llengües estrangeres i economia, oferint un ampli ventall de cursos i tallers a entitats privades i a Ajuntaments. Constantment organitzem cursos a mida que oferim a entitats d’altres països i organitzem estades a l’estranger per a joves d’aquí que volen moure’s per Europa.

 • La nostra presència

  Una delegació central i 5 a països d’arreu del món (consulteu mapa ↓).

 • Projectes Erasmus +

  Els projectes Erasmus + que impulsem internacionalment (consulteu mapa ↓).

 • Altres projectes internacionals

  Projectes educatius internacionals de DS Consulting (consulteu mapa ↓).

 • Projectes de formació esportiva

  Projectes formatius i d’intercanvi relacionats amb l’esport (consulteu mapa ↓).