IMG_8155

PRACTIQUES ESTIU 2016 AUSTRIA

Està oberta la convocatòria per les practiques 2016 al departament Comunicacions i Biblioteca de l’Institut Internacional per a l’Anàlisi de Sistemes Aplicats (Àustria)

Les practiques seran del dia 1 de juny fins el dia 31 d’agost. La beca cobreix les despeses de viatge a Viena des del domicili de l’adjudicatari i un modest estipendi per compensar les despeses de manutenció durant el període.

El candidat dissenyarà un projecte d’estiu centrat en la comunicació de la ciència de l’IASA, incloent blocs, contingut del lloc web i articles per a la revista. Els passants també poden tenir l’oportunitat d’ajudar amb la producció de vídeo, fotografia, esdeveniments en els mitjans, mitjans de comunicació social, i altres activitats de comunicació.

Elegibilitat:

*Tenir el títol en la ciència o el periodisme de llicenciatura o, i/o, o graduat d’un programa de periodisme científic.

*Els sol·licitants de tots els països són benvinguts. En el cas que els candidats siguin són igualment qualificats, es donarà preferència als nacionals de països membres de l’IASA.

Qualificacions:

*L’experiència d’escriure sobre la ciència per al públic en general, a través de blocs,diaris, llocs web universitaris o altres punts de venda.

*L’experiència amb o interès en els mitjans socials, vídeo, fotografia, o una altra multimèdia és un plus.

*Fluïdesa oral en anglès escrit i oral i la capacitat d’entendre la investigació científica complexa provada.

 

Aplicacions:

Envieu la sol·licitud, incloent-hi els materials enumerats a continuació, posar-seharrison@iiasa.ac.at

(No es consideraran les sol·licituds incompletes):

*CV

*Carta de presentació

*Una mostra de l’escriptura de no més de 800 paraules, sobre un tema científic i dirigit a un públic general. Exemples: l’article per a un diari o una revista, bloc, article d’opinió…

*Una carta de recomanació

 

Data límit per a la recepció de sol·licituds: 11 gener 2016

 

L’estipendi és 3930€ per als 3 mesos. El candidat podria viuré al dormitori amb els estudiants de doctorat que assisteixen al Programa d’Estiu de Joves Científics, però això depèn de l’espai i no es pot garantir.

 

Per a més informació sobre aquesta oportunitat, si us plau poseu-vos en contacte amb

Brickhill, Daisy

+43(0) 2236 807 574

brickhil@iiasa.ac.at