abuelos-en-internet-compressor

P3AE Promoting Third Age Education (Promoció de l’Educació per a la tercera edat)

DomSpain ha començat  un projecte de la Unió Europea titulat P3AE Promoting Third Age Education (Promoció de l’Educació per a la tercera edat) conjuntament amb els socis de 3 altres països: Eslovènia, Letònia i Lituània. El seu objectiu principal, durant dos anys que dura el projecte, és desenvolupar i proporcionar una oferta educativa de qualitat a través de la plataforma online elaborada durant el projecte per als sèniors de la nostra zona per tal de millorar la seva qualitat de vida. El grup destinatari d’aquest projecte és la gent major de 50 anys que vulgui seguir estudiant i millorar les seves competències lingüístiques.

El projecte proporcionarà a la gent gran una amplia oferta de cursos formatius d’idiomes per tal de que puguin continuar estudiant de manera permanent. Així poden gaudir del seu temps lliure mentre que atenen a una formació de qualitat que els permetrà estar al dia amb les noves tecnologies i millorar les seves habilitats comunicatives amb llengües estrangeres. Aquests cursos tenen com a finalitat encoratjar la gent a participar de manera voluntària en cursos que els poden ser útils per viatjar a països estrangers, veure pel·lícules en versió original, treballar la memòria, conèixer nous companys, i definitivament, continuar el seu creixement personal.

Espanya en aquest projecte està representada per “DomSpain Consulting” de Reus, organització  que treballa en el desenvolupament cursos formatius i activitats educatives  per adults a nivell nacional i internacional. En aquest projecte DomSpain col·labora amb les següents associacions:  “Slovenian Third Age University” (Eslovènia) té com objectiu millorar la vida dels més grans permetent-los accedir a cursos d’educació, cultura, fent activa la seva vellesa interactuant amb gent més jove a les pràctiques d’integració;  “Kurzemes NVO atbalsta centrs” (Letònia) és una organització no governamental que promou la participació civil i l’avanç del desenvolupament de la regió de Kurzeme i la ciutat de Talsi; el centre educatiu Kretingos rajono PŠC(Lituània), que proporciona ajuda als professors del districte de Kretinga, les comunitats escolars i tothom que necessiti informació sobre educació.

abuelos-en-internet-compressor