IMG_1399

Júlia Vilafranca: “La vergonya i la por són els grans enemics de les llengües. Mai és massa tard per aprendre un idioma”

La Júlia Vilafranca Molero és professora d’anglès a DS Consulting. Actualment imparteix els cursos d’anglès de nivell iniciació i bàsic 1 al Centre Cívic del Carme, a Reus. Té 22 anys, és llicenciada en Filologia Anglesa i fa 4 que treballa en les seves dues passions: l’anglès i la docència. Assegura que li agraden molt les llengües, l’anglès en especial. Aquest idioma és l’eina de treball de la Júlia però també el seu hobby i explica que és molt “gratificant poder treballar ensenyant l’idioma que més t’agrada”.

Les seves classes es caracteritzen per ser amenes i participatives. “M’agrada que els meus alumnes siguin curiosos, tinguin ganes de saber, em preguntin els seus dubtes i em facin pensar”, explica la Júlia. Al Centre Cívic de Reus, la Júlia imparteix el nivell iniciació i bàsic 1 d’anglès a adults. Explica que per a la majoria dels seus alumnes, aquest és el primer contacte que tenen amb l’idioma. És per això que s’esforça per ensenyar l’anglès d’una manera útil i pràctica. Intenta que els alumnes se sentin còmodes, perdin la vergonya, no tinguin por i vegin l’anglès com a una eina que poden fer servir en el seu dia a dia.

La Júlia és conscient que a les persones adultes els hi pot costar més aprendre un idioma i creu que “la vergonya i la por són els grans enemics de les llengües”. Considera que, a diferència dels joves o infants, els adults tenen por a equivocar-se i aquest fet pot ser un impediment per a ells. Tot i així, considera que “mai és massa tard per aprendre” i encoratja als seus alumnes a seguir endavant.

DS Consulting imparteix els cursos d’idiomes (anglès, francès, alemany, italià i rus) que es fan als Centres Cívics de Reus. Si t’interessen, encara t’hi pots apuntar. Trobaràs més informació sobre els cursos a: centrescivics.reus.cat  També pots venir a la nostra oficina del carrer Jesús, 26 de Reus o posar-te en contacte amb nosaltres a través de la següent adreça electrònica: info@domspain.eu

IMG_1358 IMG_1360 IMG_1366 IMG_1370 IMG_1372 IMG_1383 IMG_1384 IMG_1388