debate academy

Fòrum i formació  juvenil sobre l’actual crisi migratòria a Europa

Del 28 de juliol al 20 d’agost de 2016 es celebrarà la Setmana Internacional de Debats Culturals a Pécs, Hongria. Aquesta sèrie de debats, conferències i discusions giraran al voltant del tema “Ongoing Migration Crisis and Central Europe – Europe in a Global Context from Visegrad Perspective”

Els estudiants participants podran debatre sobre els principals reptes d’avui en dia, descobrir les possibles amenaces i els resultats de les qüestions més rellevants i aprendre sobre oportunitats i connexions de les qüestions més crítiques. Les conferències claus seran sostingudes pels científics i professors experts i per joves professionals.

Aquesta Escola d’Estiu donarà l’oportunitat de fer alguna cosa més que estudiar! Para especial atenció a proporcionar als participants una estada molt agradable i inoblidable. Els seus programes socials inclouen concerts, sortides a l’aire lliure, esdeveniments interactius, festa de karaoke, concursos esportius, el descobriment dels millors bars de la ciutat i les millor festes interculturals.

El programa està obert a tots els estudiants amb un bon nivell d’anglès. La quota per al 2016 és de 350 € (300 € si us inscriviu a la primera convocatòria!)

La quota inclou:

– Cost del curs i sorties de camp,

– 2 menjades per dia

– Allotjament en habitació doble en dormitoris totalment equipats

– Activitats socials i esportives, recepció i comiat i programes culturals.

 

Les dates límit per a inscriure-s’hi són el 10 de juny  I el 10 de juliol de de 2016.

Per a més informació: http://icwip.hu/experience/summer-school