citybound

Formació de líders del City Bound

El projecte City Bound segueix creixent, i aquesta setmana està tenint lloc a Berlín el “Training for Trainers” que és un curs per formar líders que posteriorment aniran amb els joves als diferents intercanvis.

Recordem que el projecte City Bound consisteix en intercanvis de joves de 13 a 17 anys entre diferents països, sempre acompanyats per un líder, i se’ls hi fan activitats per tal  que aprenguin un altre tipus d’educació, que és l’educació mitjançant l’aventura. Mitjançant aquesta educació també es pretén que aprenguin noves cultures i a respectar els joves d’altres països.

La nostra organització participa activament en aquest projecte, és per això que cada any enviem bastants joves de la nostra localitat a intercanvis en aquest projecte.

També, a l’abril del 2017 rebrem la visita de 35 joves i 6 líders de 7 països diferents, on se’ls hi organitzaran activitats de lleure per tal de seguir amb el mètode del City Bound d’educar mitjançant l’aventura.

Si ets jove i estàs interessat a poder participar en algun d’aquests projectes, pots ficar-te en contacte amb nosaltres enviant un correu a openeuropereus@gmail.com i us guiarem per tal  que pugueu participar en alguna d’aquestes mobilitats.