concurs fotos Reus a Europa

FES FOTOS DE LA TEVA CIUTAT I GUANYA UN INTERRAIL DE 22 DIES PER EUROPA

Eurodesk, el portal europeu de Joventut, organitza un concurs de postals creatives de diferents indrets d’Europa per a joves d’entre 13 i 30 anys. Els participants opten a guanyar, així, un bitllet de tren InterRail de 22 dies per moure’s per Europa i conèixer el continent.

Les imatges poden utilitzar qualsevol tècnica creativa: collage, dibuix, pintura, disseny gràfic… Han d’enviar-se a través de la pàgina web de Time To Move o a través de la pàgina de Facebook de Eurodesk, fins al 4 d’octubre. Les postals han de penjar-se en aquests espais amb un text en el qual s’identifiqui la seva ubicació (per exemple: Salutacions des de Reus, Catalunya, España).

L’objectiu és fer un recull de postals creatives de diferents indrets europeus perquè les persones que visitin aquestes pàgines puguin votar-les, mostrant imatges del continent i a més animant els joves a donar a conèixer els seus dissenys, la seva ciutat, regió i país.

Un cop finalitzi el termini, Eurodesk seleccionarà dos participants dels vint que més “m’agrada” tinguin. Els dos guanyadors rebran un bitllet de tren InterRail de 22 dies per viatjar per Europa.

Aquest concurs, patrocinat per InterRail, forma part de la campanya Time to Move, que es dedica a informar els joves de totes les possibilitats de mobilitat internacional que tenen al seu abast.

Més informació a la pàgina Time To Move del concurs o a la nostra oficina del carrer Jesús, on t’informarem de totes les possibilitats per a viure, treballar, formar-te o fer estades als diferents països de la Unió Europea.