Concursos, experiencies i grans premis!

tumblr_static_pp_blackheader

Destinataris:

Dirigit a majors de 18 anys de qualsevol lloc del món. Es demana que els participants estiguin preparats per viatjar a la data en que comença la iniciativa i tenir el passaport vàlid.

Data límit: 16/04/2016

Passion Passport es una web creada per Zach Glassman que al deixar la carrera de finances va decidir viatjar per tot el món amb una motixilla, una càmera i una flamant passió per els aventures. En acabar, Glassman volia compartir aquella l’experiència transformadora i crear noves oportunitats per altres persones.

 


Premis Carnet Jove Europeu SVE

European Youth Card Association (EYCA), en col·laboració amb la Comisión Europea

sve1-768x404

Destinataris:

Voluntaris del Servei Voluntari Europeu, menors de 30 anys.

Data límit: 15/05/2016

Es tracta d’un concurs online dirigit als participants voluntaris del SVE. Únicament han de gravar un vídeo de 60″ sobre la seva experiència com a voluntari i enviar-lo al microsite http://www.eyca.org/evs-awards/info.php/about altres joves podran votar el favorit.

http://www.eyca.org/news/240/evs-european-youth-card-awards-2016-share-your-evs-story-and-your-summer-holiday-is-on-us


 

 

Joc-concurs virtual “Connected: The Game”

LOGO-DEF-FAD-4colorgoogle

 

Destinataris:

Joves i adolescents europeus d’entre 13 i 16 anys.

Data límit: 15 de maig de 2016

Connected The Game es un joc-concurs virtual que té com a objectiu sensibilitzar sobre l’ús responsable de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) i Internet, i fomentar un ús constructiu de les mateixes des del respecte a un/a mateix/a i a la resta.
Un cop finalitzat el termini de participació, s’establirà un/a guanyador/a per pais que rebrà un premi tecnològic i l’entrega de premis tindrà lloc a la seu del Parlament Europeu a finals de juny de 2016.
Connected: The Game està disponible en cinc idiomes: espanyol, anglès, francès, alemany i italià. Cada usuari/a competeix en el seu àmbit territorial (país) perà pot realitzar el joc en l’idioma que desitgi.

www.connectedthegame.eu