IMG-20170419-WA0004

City Bound Reus – Una experiència inoblidable

La setmana passada del 17 fins al 23 d’abril, vaig ser participant de l’intercanvi produït en el càmping Trillas (Tamarit-Espanya).

Vam conviure durant tota una setmana 6 participants d’Alemanya, 4 participants de Polònia, 5 participants de Romania i 5 més procedents de Espanya. Tots d’entre 14-17 anys. I anàvem acompanyats cada país per dos o tres leaders, procedents de totes les parts del món; Espanya, Romania, Polònia, Alemanya, Brasil …

IMG-20170420-WA0006

L’intercanvi consistia en conviure durant tota una setmana parlant només en anglès, amb persones de països i cultures diferents.

Una experiència única on vam estar durant tots aquells dies fent moltes activitats per conèixer-nos entre cultures, practicar l’anglès, fer molta amistat i passar-ho molt bé.

Fèiem jocs de cooperació a la platja, jocs olímpics, activitats dintre el càmping, vam cuinar una truita de patates, vam celebrar una acte intercultural on ens vam agrupar tots els participants del mateix país i ens vam preparar l’acte on explicaríem els costums de cada nacionalitat i cadascun vam portar menjar típic i o vam provar, el dijous dia 20 d’abril es va produir el City Challenge i vam anar a Barcelona, on estàvem separats per grups barrejats de manera que, cada grup i tenia 15 proves per fer per tota Barcelona i va ser una manera divertida de conèixer la ciutat.

Sense cap dubte repetiria aquesta experiència perquè City Bound t’aporta molt, coneixements sobre tot, durant la setmana aprens sobre altres cultures, vaig millorar molt l’anglès i coneixes a moltes persones…

 

PANO_20170422_100717

 

Crec que tothom hauria de viure aquesta experiència almenys una vegada a la seva vida, inoblidable.

 

 

 Desirée Salllago Guzmán, (partcipant City Bound Reus)