study-abroad

Beques per a estudis internacionals

tasmania

 

Beques per al Doctorat en varis temes a la Universitat de Tasmània (Austràlia)

La Universitat de Tasmània està oferint beques d’investigació en diverses àrees de recerca. Aquesta beca d’investigació està oberta per a estudiants tant a nivell nacional com internacional amb una trajectòria de recerca excepcional. La beca ofereix 33.788 $ per a despeses de subsistència durant 3 anys, amb una possible pròrroga de 6 mesos.

Les sol·licituds es poden presentar fins al 30/12/2016.

Per a més informació visiteu el següent enllaç: http://www.utas.edu.au/research/degrees/scholarships/international-scholarships

 

 

brigton

Beques per a Màsters en Diversos Temes a la Universitat de Brighton (Regne Unit)

El programa de beques finançades per la xarxa de Santander i la Universitat de Brighton, ofereix a estudiants internacionals destacats que vulguin cursar un Máster beques per valor de fins a 5.000 £ per a reduir els costos de matrícula.

Les beques van destinades a residents dels països següents: Argentina, Xile, Brasil, Colòmbia, Mèxic, Puerto Rico, Espanya, Uruguai i Estats Units.

La data límit per a inscriure’s-hi és el 31/07/2016

Per a més informació: https://www.brighton.ac.uk/Studying-here/Fees-and-finance/Postgraduate/International-students/Scholarships/Santander-international-masters-scholarships.aspx

 

 

 

school of art

 

Beques de residència, formació i participació per a artistes a Londres

La Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca ofereix una beca de residència, formació i participació a The Slade School of Fine Arts, University College, a Londres, per a joves artistes. La beca cobreix les despeses de viatge i allotjament d’entre d’altres,  amb un import de 3.000 €. The Slade School of Fine Arts facilita l’estudi i l’accés als tallers i altres activitats programades durant un mes com a màxim.

Data límit d’inscripció: 29/07/2016

Visiteu aquest enllaç per a més informació: http://miro.palmademallorca.es/pagina.php?Cod_fam=14&Cod_sub=77

 

 

RiG+DAAD+Logo

 

Beques DAAD: Curs de postgrau per a professionals en temàtiques de desenvolupament

 El Servei Alemany d’Intercanvi Acadèmic (DAAD) ofereix la possibilitat de realitzar estudis de Máster o Doctorat a un centre d’educació superior alemany. Aquesta beca està destinada a una selecció específica de programes acadèmics. Els estudiants han de tenir la seva titulació universitària fa no més de 6 anys, i l’edat màxima per a inscriure’s-hi és de 36 anys. La beca constarà de 1.000€ mensuals per als estudiants de doctorat i 750€ per als de màster.

La data límit per a sol·licitar aquesta beca és el 31/10/2016

Per a més informació: http://www.daad.org.ar/es/20115/index.html