comision-europea-nueva-41840

Beques de la Comissió Europea

Beca per Erasmus Mundus Human Rights Policy and Practice Master

descarga

Destinataris

Grau (equivalent a 180 ECTS) relacionat amb els Drets Humans i dos anys d’experiència al camp o grau (equivalent a 180 ECTS) relacionat amb Dret i cinc anys d’experiència al camp. Acreditar un bon nivell d’anglès.

Data límit: 30/04/2016

Beca per l’Erasmus Mundus Human Rights Policy and Practice Master en tres ciutats europees amb la possibilitat de realitzar tasques d’investigació i possibilitat d’incorporació en una organització de drets humans al Regne Unit. 500 euros mensuals i el pagament de la matrícula.

http://www.roehampton.ac.uk/postgraduate-courses/Erasmus-Mundus-Human-Rights-Policy-and-Practice/


 

 

Beca pel l’European Master in Tourism Management

descarga

Destinataris:

Excel·lència acadèmica en un grau (o equivalent) relacionat amb Turisme, Economia, Administració d’Empreses, Geografia o relacionat amb camps de Ciències Socials i Humanitats. Acreditar un bon nivell d’anglès.

Data Límit: 30/04/2016

Les universitats de Girona, University of Southern Denmark  i University of Ljubljana.

http://www.emtmmaster.net/


 

Curs de preparació per les oposicions a la Unió Europea VI Edició

bae

Destinataris:

Llicenciats, graduats, estudiants d’últim any o professionals de diversos àmbits i disciplines que tinguin interès en conèixer o presentar-se als processos de selecció de les diverses institucions europees.

Data Límit: 22/05/2016

El curs té un enfocament pràctic i integral amb exercicis, tallers introductoris, dinàmiques de grup, materials audiovisuals i una contínua interacció i participació dels assistents.

http://www.fundacio.es/cursos/ver_curso.asp?id=1554&idioma=cas