study abroad

Amb la calor, arriben més beques per a estudiar el curs vinent!

logo_freiburg

Doctorat a la Universitat de Freiburg, Alemanya.

The University of Freiburg ofereix beques per a estudiants internacionals que vulguin cursar el doctorat en el programa “Marie S. Curie FRIAS Cofund Fellowship Programme” (FCFP). Els becaris reben un subsidi de subsistència, prestació per mobilitat i una contribució de costos d’investigació.

La data límit per a presentar a sol·licitud és el 15/09/2016.

Per a més informació visiteu el seu web: http://www.frias.uni-freiburg.de/en/routes-to-frias/cofund

 

manchster

Máster d’administració i negocis a la Universitat de Manchester, Regne Unit

La Manchester Metropolitan University ofereix beques per a candidates femenines de qualsevol part del món que compleixin amb els requisits específics d’admissió a aquesta universitat.

Aquesta universitat vol ajudar a dones ambicioses i ofereix la oportunitat d’aconseguir el seu objectiu de negoci. Aquestes beques donen l’oportunitat de fer el seu primer pas en el món del lideratge amb un descompte en el primer curs dels seus estudis de màster.

La data límit és el 15/07/2016.

Per a més informació:  http://www.business.mmu.ac.uk/mba/women-business/

 

University-of-canterbury

Doctorat a la universitat de Canterbury, Nova Zelanda

 The University of Canterbury ofereix beques per a estudiar el doctorat en temes diversos a estudiants de totes les nacionalitats.

Aquestes beques cobreixen les despeses de matrícula i d’investigació i, a més, de manteniment amb una quantitat de 21.000 dòlars nova zelandesos a l’any.

La data límit per a apuntar-s’hi és el 15/10/2016.

Per a més informació: http://www.canterbury.ac.nz/scholarshipsearch/ScholarshipDetails.aspx?ScholarshipID=6935.127

 

london busines

Beques per al Màster en Lideratge i Estratègia a Londres, Regne Unit.

La London Business School convida a estudiants internacionals destacats, a participar en el programa de beques “50th Anniversary Scholarship”. El món necessita més líders amb visió global que puguin generar solucions innovadores per a ajudar a resoldre els problemes cada vegada més complexes. El Màster en Lideratge i Estratègia dona forma a alts executius d’avui dia per a convertir-los en líders eficaços per al dia de demà. La beca cobrirà les despeses totals de la matrícula.  

Tens temps per a sol·licitar-ho fins el 07/09/2016.

Per a més informació: https://www.london.edu/education-and-development/masters-courses/sloan-masters-in-leadership-and-strategy/fees-and-scholarships#50